Junioren

Jeugd

Wij hebben een gezellige club junioren en we trainen elke donderdag voorafgaand en aansluitend aan de speelavond van de senioren.

Om 19.00 uur starten we met oefeningen en rond 19.30 uur spelen we partijtjes. Onze jeugd bestaat uit verschillende leeftijdsgroepen met verschillende niveaus. Als je twijfelt of denkt dat je niet zo goed bent in badminton, kun je spelen met mensen van je eigen niveau.

We werken met twee ervaren jeugdtrainers uit Woubrugge. Elk jaar geven zij een aantal badmintonworkshops op de Kinderkring en de Esselyckerwoude.

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken? Kom dan drie keer gratis en vrijblijvend uitproberen. De vereniging stelt goede rackets en shuttles beschikbaar.

 

Jeugdfonds sport & cultuur

Kinderen horen te sporten. Maar niet alle kinderen kunnen sporten. Soms komt dit doordat contributies van sportverenigingen u simpelweg te veel worden. Wellicht kunnen wij u daarbij helpen.

SMASH’70 is via de Gemeente aangesloten bij Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat betekent dat u de contributie voor uw kinderen in sommige gevallen kunt declareren. Daarnaast biedt Jeugdfonds Sport & Cultuur in enkele gevallen aan bij te dragen aan de vaak dure sportbenodigdheden zoals schoenen, kleding of rackets.

Wilt u weten wanneer u in aanmerking komt en hoe hoog het bedrag is dat u kunt ontvangen? Lees dan meer over het Jeugdfonds Sport & Cultuur op jeugdfondssportencultuur.nl

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden, dan kunt u contact opnemen met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Kaag en Braassem. Contact opnemen kan via telefoonnummer 088 – 254 23 84, het invullen van een contactformulier op de website van Kaag en Braassem of door langs te gaan bij het CJG. Het adres van het CJG Kaag en Braassem is Schoolbaan 2b, 2371 VJ Roelofarendsveen.